Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп на Халкидики (Касандра и Ситонија) и Тасос. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РЕЗЕРВАЦИЈА во период на РАН БУКИНГ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ

ral 4

(Macedonian) Hotel Ralitsa 2**, Limenaria, Thassos

од 122€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

golden-beach-hotel

(Macedonian) Golden Beach 3*, Metamorphosis, Sithonia

од 167€
AI Light

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

olympic 11

(Macedonian) Hotel OLYMPIC BIBIS * *, Метаморфози

од 144€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

MATINA 17

(Macedonian) Porto Matina 2**, Metamorfosis, Sithonia

од 148€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

JENNY 1

(Macedonian) Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

од 136€
HB+

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

SAVANA7777

(Macedonian) Hotel TORONI BLUE SEA 3* (Toroni)

од 169€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Kassandra Bay Village 006

(Macedonian) Kassandra Bay Village 3* Kriopigi

од 104€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе