Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп на Халкидики (Касандра и Ситонија) и Тасос. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РЕЗЕРВАЦИЈА во период на РАН БУКИНГ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ

1962592_961451423871735_5199318682558758435_n

Koviou Holiday Village 3*, Nikiti, Sithonia

од 159€
HB+

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

MATINA 17

(Macedonian) Porto Matina 2**, Metamorfosis, Sithonia

од 153€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

JENNY 1

(Macedonian) Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

од 153€
HB+

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

toroni 2

Toroni Blue Sea 3*, Toroni

од 158€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе