МАУРИЦИУС

Маурициус – еден од нај познатите тропски острови во Индискиот океан, со своите егзотични пејзажи – недопрени плажи, тропски шуми и импресивни вулкански планини привлекува многубројни туристи од Европа и целиот свет во текот на целата година. Се наога на 800км источно од Мадагаскар, зафаќа површина од 1865км2 и населува над 1милион жители. Главни јазици се англиски, креолски, француски како и неколку индијски јазици. Плажите на Маурициус се меѓу нај убавите на светот. Коралниот гребен кој го опкружува поголемиот дел од островот овозможува чиста и тиркизна вода совршена за бањање.

thumb_1600_1280_MAU_200_Pool_Birdview[6870]

(Macedonian) Maritim Resort & Spa Mauritius 5*****

од 1345€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

MUVBOH1Dab14

(Macedonian) Le Victoria Beachcomber 4****, Западен брег

од 1095€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

MUCFRN1Daa14

(Macedonian) Le Canonnier Beachomber 4****

од 955€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

29936803

(Macedonian) Emeraude Beach Attitude Hotel 3***

од 1049€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

22296458

(Macedonian) Tropical Attitude 3***

од 916€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Macedonian) Le Palmiste Resort & Spa 3***

од 715€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

18505177

(Macedonian) Recif Attitude 3***

од 725€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

18356515

(Macedonian) Hotel Les Cocotiers 2**

од 615€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

8848675766302

(Macedonian) Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4****

од 785€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

18414472

(Macedonian) Coin de Mire Attitude Hotel 3***

од 635€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе