Сејшелски Острови

Сејшелските острови се архипелаг во Индискиот Океан кој се состои oд вкупно 100 помали и поголеми острови. Со површина од окулу 110км2, најголем остров е Махе на кој воедно се наоѓа и главниот град Викторија. Главен јазик е Креолскиот, но речиси сите зборуваат англиски и француски. Екваторијалната поставеност на архипелагот овозможува тропска клима, бујна вегетација и богат животински диверзитет, кои заедно со белите песочни плажи и тиркизните води на Индискиот Океан ја прават оваа дестинација вистински егзотичен рај и водечка светска туристичка дестинација.

CASADANI 3

(Macedonian) Casadani’s Guest House, Mahe

од 795€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

blue 9

(Macedonian) Blue Lagoon Chalets

од 935€
RO

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

anse 7

(Macedonian) Anse Soleil Beachcomber 3*

од 865€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

КЕМПИНСКИ 6

(Macedonian) Kempinski Seychelles Resort 5*

BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

корал 8

(Macedonian) Coral Strand Smart Choice Hotel 3*

од 1295€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

BERJAYA 8

(Macedonian) Hotel Berjaya Beau Vallon Bay 3***

од 975€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе