Тајланд

Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и радоста.

image (1)

(Macedonian) Бангкок + Ко Чанг

од 1085€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

image

(Macedonian) Бангкок + Патаја

од 585€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе