ЗАНЗИБАР

Откријте го рајот на земјата …Прекрасни, шеќерно бели песочни плажи, кристално бистро, тиркизно и топло море, бујна тропска вегетација, егзотични плодови…Тоа е ЦРНА АФРИКА, земјата на храбрите Масаи, тоа е ЗАНЗИБАР – волшебен, егзотичен, романтичен, незаборавен …
Тој е вистински Тропски рај. Таму сонот станува јаве, таму лешкарејќи под навалените палми, ќе уживате на врелото Афричко сонце освежени со нектарот од свежо набран кокос и опиени од егзотичниот афрички ритам на Хакуна Матата..

kiw 20

Kiwengwa Beach Resort 5*

од 1195€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

султан 1

Sultan Sands Island Resort 4*, Kiwengwa

од 1195€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

еме 15

Emerald Hideway Of Nungwi Resort & SPA 5*, Nungwi

од 1795€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

zan 8

Zan View Hotel 3*, Kiwengwa

од 1175€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

portfolio_template31

Warere Beach Hotel 3* , Nungwi

од 1175€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

ocean paradise 4

(Macedonian) Ocean Paradise Resort & Spa 4*

од 1395€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

dsc_7347

(Macedonian) Zawadi Beach Villas 3* – Zanzibar

од 995€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

21

Langi Langi Beach Bungalows 3*

од 1059€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

fum 2

Fumba Beach Lodge

од 1575€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

DEARM OF

Emerald Dream of Zanzibar 5*

од 1755€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе