Costa Cruises

COSTA CRUISES
Со Costa Cruise крстарите во Италјански стил – водечка компанија за крстарења. Компанија со 60 годишна историја ,со преку 1,3 милиони патници во 2009.год. Ја поседува најголемата флота во Европа со 14 бродови. Од 2000 сите бродови на Costa Cruises пловат со Италијанско знаме . Оваа компанија има 250 дестинации и повеќе од 150 итенерери по Медитеранот, Северна Европа , Карибите, Северна и Јужна Америка, Соединетите Арапски Емирати, Далечниот Исток и Индискиот океан.

1

(Macedonian) Costa VICTORIA

од 199€

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

1

(Macedonian) Costa DIADEMA

од 369€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

mediterr-pool

(Macedonian) Costa MEDITERRANEA

од 237€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

fortuna

(Macedonian) Costa Fortuna

од 279€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Luminosa ile Norvec Fiyortlari turu-1(1)

(Macedonian) Costa LUMINOSA

од 389€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

pacifica 10

(Macedonian) Costa PACIFICA

од 689€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Costa-Deliziosa

(Macedonian) Costa DELIZIOSA

од 499€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе