КУШАДАСИ Автобус

Кушадаси е едно од најпопуларните летувалишта во Турција и нуди одличнен амбиент за незаборавен одмор. Се наоѓа на западниот брег на Турција – 90 километри јужно од Измир, и е познат како еден од најатрактивните градови во Егејот, бидејќи е блиску до важни историски локации, вклучувајќи ги Ефес, Храмот на Артемида, Куќата на Девица Марија, Седумте прагови, Didyma, Priene, Miletos – престолнината на старите времиња. Тој е идеален за туристите кои бараат нешто повеќе од море и плажа. Кушадаси има типична медитеранска клима со топли лета и благи зими, поради што има многу долга туристичката сезона. Градот е облеан во сончевина 300 дена во годината.

25639249

(Macedonian) ARORA ****Kushadasi

од 485€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

ozcam-1

(Macedonian) Ozcam Hotel 2*

од 145€
BB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Ïî÷èâêà â Òóðöèÿ õîòåë Ìåëèêå, Melike hotel Kusadasi, îòåëè â Òó

(Macedonian) Melike Hotel 2*

од 204€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

Sunday-Beach-Hotel1

(Macedonian) SUNDAY HOTEL***Kushadasi

од 328€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

1

(Macedonian) Richmond Ephesus Resort 5*

од 710€
AI

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе