Ishujt Maldive

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ 7 / 10 НОЌЕВАЊА
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

baros-maldives_pwv-aerial_hr

(Macedonian) МАЛДИВИ 2019

од 676€
HB/FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

SUN 12

(Macedonian) Sun Island Resort & Spa 5*, Maldives

HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

17321321 (1)

(Macedonian) Fun Island Resort & SPA 3*, South Male

од 0€
FB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

ROYAL 6

(Macedonian) Royal Island Resort & SPA 5*, Maldives

од 0€
HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

paradise 10

(Macedonian) Paradise Island 5*, North Male’ Atoll

HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе

holiday3

(Macedonian) Holiday Island 4*

HB

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian. ... Повеќе