(Macedonian) Costa DELIZIOSA

Costa-Deliziosa

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

                                              Поаѓање од Дубровник  од 1ви Јуни до 5ти Октомври 2019

Датум на поаѓање

Внатрешна кабина

Прозорска кабина

Балконска кабина

01. Јуни

529 EUR

729 EUR

829 EUR

08. Јуни

529 EUR

729 EUR

829 EUR

15. Јуни

599 EUR

799 EUR

899 EUR

22. Јуни

599 EUR

799 EUR

899 EUR

29. Јуни

599 EUR

799 EUR

909 EUR

06. Јули

669 EUR

869 EUR

979 EUR

13. Јули

669 EUR

869 EUR

979 EUR

20. Јули

749 EUR

949 EUR

1.049 EUR

27. Јули

789 EUR

989 EUR

1.099 EUR

03. Август

889 EUR

1.089 EUR

1.199 EUR

10. Август

999 EUR

1.199 EUR

1.309 EUR

17. Август

899 EUR

1.099 EUR

1.199 EUR

24. Август

799 EUR

1.009 EUR

1.099 EUR

31. Август

699 EUR

909 EUR

999 EUR

07. Септември

669 EUR

879 EUR

969 EUR

14. Септември

599 EUR

819 EUR

899 EUR

21. Септември

549 EUR

759 EUR

869 EUR

28. Септември

499 EUR

729 EUR

829 EUR

05. Октомври

499 EUR

729 EUR

829 EUR

 

 

 

Програма на патување

Забелешки