(Macedonian) Costa DIADEMA

1

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

 

COSTA DIADEMA  (ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ)

20

27

 

октомври

октомври

8 ДЕНА / 7 НОЌИ

 

 

BASIC * гарантирана кат.

 

 

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана кат IV/ по лице

369€

 399€

Надворешна двокреветнакабина *гарантирана кат EV/ по лице

529€

 549€

Балконска двокреветна кабина  *гарантирана катBV/ по лице

649€

649€

3/ 4 возрасно лице во кабина

185€

на барање

COMFORT

 

 

Внатрешна кабина Classic

489€

519€

Внатрешна кабина Premium

559€

589€

Надворешна кабина Classic

649€

669€

Надворешна кабина Premium 

719€

739€

Балконска кабина Classic

849€

799€

Балконска кабина Premium

929€

879€

3/ 4 возрасно лице во кабина

245€

на барање

Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!!

 ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

150€

150€

Програма на патување

Забелешки