(Macedonian) Costa VICTORIA

1

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

Costa VICTORIA  Тип на кабина

Цена по лице за поаѓање на 
08.04.2018

   

BASIC * garantirana kategorija na kabina

 

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана каб  IV по лице

 199 € 

Прозорска двокреветна кабина *гарантирана кат  EV по лице

299 

Балконска двокреветна кабина *гарантирана кат  BV по лице

449 

3/4 возрасно лице

100

   

COMFORT kategorija na kabina

 

Внатрешна двокреветна кабина (кат. Classic) 

349 €

Внатрешна двокреветна кабина (кат. Premium) 

409 €

Надворешна двокреветна кабина (кат. Classic) 

449 €

Надворешна двокреветна кабина (кат. Premium)

509 €

Балконска двокреветна кабина (кат. Classic)

599 €

Балконска двокреветна кабина (кат. Premium)

679 € 

3/4 возрасно лице 

175 € 

Деца до 18 год со две возрасни лица

плаќаат само пристанишна такса

 

ПРИСТАНИШНА ТАКСА 150€  ( 9.300 мкд)

Цената не вклучува:
- Задолжителен бакшиш во износ од 10 еур по лице/ за ноќ

 

 

Програма на патување

Забелешки