(Macedonian) Дубаи Шопинг Фестивал – Божиќ

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

AURIS HOTEL APARTMENTS 4* – Deira

Веб Страна

денови/ноќи 5/4

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба за РАНА УПЛАТА заклучно со  25.12

599 € / 36.518 мкд

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба (Classic Studio)

629 € / 38.998 мкд

ДОПЛАТА за еднокреветна соба

Дете  2-4,99г.  кревет со родител

Дете  5-11,99г.  кревет со родител

Дете  2-11,99г. на   дополн. кревет

3 возрасен на дополн. кревет

155 € /9.610 мкд

435 € / 26.970 мкд

 465 € / 28.830 мкд

    579  € /35.898мкд

589 € / 36.518мкд

Програма на патување

Забелешки