(Macedonian) 23 Октомври / Дубаи

ДУБАИ 2

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

SUBA HOTEL 4* – Deira

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

20.10 – 23.10 2017

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

LAST MINUTE Цена по лице во двокреветна соба

345 € / 21.390 мкд

РЕДОВНА ЦЕНА ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА

429 € / 26.598мкд

Доплата за еднокреветна соба

135 € / 8370 мкд

Tрето возрасно лице на барање

 

ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 15ПАТНИЦИ

 

 

CITYMAX BUR DUBAI 3*

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

20.10 – 23.10 2017

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

LAST MINUTE Цена по лице во двокреветна соба

299€ / 18.538 мкд

Доплата за еднокреветна соба

135€ / 8370мкд

Tрето возрасно лице на барање

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CASSELLS AL BARSHA 4*

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

20.10 – 23.10 2017

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

LAST MINUTE Цена по лице во двокреветна соба

329 € / 20398 мкд

Доплата за еднокреветна соба

135€ / 8370мкд

Tрето возрасно лице на барање

 
 

 

 

 

 

 

 

 

AURIS PLAZA AL BARSHA 5*

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

20.10 – 23.10 2017

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

LAST MINUTE Цена по лице во двокреветна соба

395€ / 24490 мкд

Доплата за еднокреветна соба

135€ / 8370мкд

Tрето возрасно лице на барање

 

 

 

 

 

 

 

Плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1

Oпштите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овај аранжман

 

Програма на патување

Забелешки