(Macedonian) Екстра поволен пакет

spo

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Екстра Поволен Пакет 1 (Валидност: Недела – Петок / до 31.Март. 2017)

4 дена / 3 ноќевања со појадок И ВЕЧЕРА

 Тип на соба

Цена по лице

Доплата за денови од Викенд  по лице

1/2  

119 €

10 € / лице по ноќ

15 % Попуст за 3то возрасно лице во соба

3 ноќевања во делукс или џуниор свит, ПОЛУ ПАНСИОН – појадок+вечера/ бесплатно користење на СПА содржини 1 час дневно

*валидност: недела – среда//понеделник – четврток//вторник – петок

*доплата за користење за време/во комбинација на викенд – 10 € по лице/ноќ

 

Забелешки