(Macedonian) Emeraude Beach Attitude Hotel 3***

29936803

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Emeraude Beach
Attitude 3***

STD Room

 

Време на престој

01.11 – 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

22.04 – 30.09.201

Услуги

AI

AI

Ноќевања

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 1.095€

1.049€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ

  • за Сениори ( Над 60 години )
  • Брачно патување ( Не подолго од 09 месеци )
  • Рана резервација ( 45 / 60 дена за висока сезона, пред термин )

Програма на патување

Забелешки