(Macedonian) Fun Island Resort & SPA 3*, South Male

17321321 (1)

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

FUN ISLAND 3*MALDIVES

ВРЕМЕ НА ПРЕСТ

     

УСЛУГИ

FB

FB

FB

НОЌЕВАЊА

 

 

 

Цена по лице во двокреветна соба (Beach Front room)

 €

 €

 €

Програма на патување

Забелешки