(Macedonian) Grand Mirage Resort 5*Benoa-Nusa Dua

мир 7

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Grand Mirage 5*
Benoa – Nusa Dua
STD

Време на престој

Лето 2019 

Услуги

 BB  BB

 BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

1.259 €

1.519

1.419€

 

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Програма на патување

Забелешки