(Macedonian) Holiday Island 4*

holiday3

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Holiday Island 4+*
Maldives

Време на престој

20.11-27.12.2017 07.1201-31.03.2018 01.04-30.04.2016

Услуги

ПП

ПП

ПП

Ноќевања

9 9 9

Цена по лице во двокреветна соба

 

Програма на патување

Забелешки