(Macedonian) Hotel Les Cocotiers 2**

18356515

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Les Cocotiers 2** Dlx
North West Coast

Време на престој

 01.11 – 17.12.2016
02.01 – 31.04.2017

18.12 – 01.01.2017

01.05 – 31.10.2017

Услуги

HB

HB

HB

Ноќевања

11 11 11

Цена по лице во двокреветна соба

 665 €

 1.125€

 615 €

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

  • Доплата за Свечена вечера ( Новогодична / Божиќна ) = 50ЕУР

Програма на патување

Забелешки