(Macedonian) Хургада и Крстарење по Нил

nm 17

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Хургада + крстарење по нил

9 дневна богата програма со вклучени посети и разгледи

 

 7 ноќевања / 4 СЕ ВКЛУЧЕНО + 3 полни пансиони

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

695 € / 43.090 МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

145 € / 8.990 МКД

Програма на патување

Забелешки