(Macedonian) Iberostar Laguna Azul 5*, Varadero

лагуна 7

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 Iberostar Laguna
Azul 5*
Varadero

 Време на престој

 11 ДЕНА / 10 НОЌИ 
 

 Услуги

 

Се вклучено

 

 Сезона на престој

03.01-
31.03.2017
01.04-08.04.2017 09.04-16.04.2017 17.04-30.04.2017 01.05-14.07.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба

 €  €      
 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки