Ibis Style Benoa 3*, Nusa Dua

ibis 1

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Ibis Style Benoa 3*
Nusa Dua
STD

Време на престој

Лето 2019

Услуги

BB

BB

BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06
9 НОЌИ
16.07 – 25.07
9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

999 €

1.189 €

1.099 €

Доплата за период 20.12-07.01 (лице/ноќ)                                                                       22

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Програма на патување

Забелешки