(Macedonian) Индија-Велигден/1 Мај

India

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

ХОТЕЛ

УСЛУГА

ЦЕНА

4*

ПОЛУПАНСИОН

 

Цена по лице во 1/2 соба  

895€ / 55.490мкд 

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

290€ / 17.980мкд

 

 

Програма на патување

Забелешки