(Macedonian) Божиќ – Израел

jer 10

Извинете, овој текст е достапен само во English и Macedonian.

Галерија

Ценовник

ПАКЕТ АРАНЖМАН – ИЗРАЕЛ
8 ДНЕВНА богата програма со вклучени посети и разгледи

 

7 ноќевања / 6 полу пансиони + 1 ноќевање со појадок

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА за резевации до 15.декември 

939 € / 58.218МКД

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

999 € / 61.938МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

210 € / 13.020 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки