(Macedonian) Божиќ – Израел

jer 10

Извинете, овој текст е достапен само во English и Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

Хотел 3*

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

04.01.202011.01.2020

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

04.01.202011.01.2020

УСЛУГИ

6 HB + 1 BB

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

7Н / 8Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.11.2019

989 € / 61.318 мкд

Цена по лице во двокреветна соба 

1099 € / 68.138 мкд

Попуст за трето возрасно лице

-40 € /  -2,480 мкд

Доплата за еднокреветна соба

290 € / 17.980 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Програма на патување

Забелешки