(Macedonian) Jужна Африка

afrika

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

ХОТЕЛ 

3*/4*

              УСЛУГА                  

 

 

ПРЕМА ПРОГРАМАТА

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА  

3450  €(213.900)  УПЛАТА ДО 31.10

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

790 €(48.980)

Цена по лице во 1/2 соба  

 3550 €(220.100)редовна цена

 Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

   790 €(48.980)

Програма на патување

Забелешки