Hotelet në Kosta Brava

costa 4

          KOSTA BRAVA-VERA 2017

Kosta Brava –regjion bregdetar dhe destinacioni turistik më i popullarizuar për shkak të temperaturës mestare,dhe plazhet e bukura me ujë kristal të pastër dhe me rërë të imët magjepëse.

Përderisa një pjesë e brigjeve të Kosta Brava është bërë një destinacion i zhvilluar turistik ,pjesët tjera të brigjeve kan ruajtur pamjen tradicionale dhe janë bërë si të ashtuquajtura Perla të fshehura,për vizitorët që duan më shumë se dielli,deti,rëra dhe Sangaria.

Галерија

Ценовник

 

КОСТА БРАВА – ЛЕТО 2019   

За резервации до 

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ

14.јун

21.јун

01.јул

12.јул

19.јул

26.јул

02.авг

09.авг

16.авг

23.авг

30.авг

 БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

7

10

7

10

7

7

7

7

10

7

10

ХОТЕЛ

КАТЕГ.

УСЛУГА

ЛОКАЦИЈА

Цена по лице во 1/2 соба

SANTA ANA HOSTAL 1*

1 *

BB

Lloret De Mar

/

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

QUINTASOL APARTHOTEL 2*

2 **

RO

Malgrat De Mar

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

MONT ROSA 3*

3 ***

HB

Calella

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

H TOP SUMMER SUN 3*

3 ***

FBww

Santa Susanna

419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

509€

 579€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

H TOP OLYMPIC 3*

3 ***

FBww

Calella

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP PLANAMAR 3*

3 ***

FBww

Malgrat De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP GRAND CASINO ROYAL 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP ALEXIS 3*

3 ***

FBww

Lloret De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

H TOP CARTAGO NOVA 3*
*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

3 *** 

FBww

Malgrat De Mar

 419€

 589€

 489€

 689€

 569€

 609€

 619€

 619€

 709€

 509€

 579€

MARIA DEL MAR 4*

4 ****

HB

Lloret De Mar

 499€

 639€

 519€

 679€

 549€

 569€

 569€

 569€

 689€

 529€

 629€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

 TOP ROYAL BEACH 4*

4 ****

FBww

Lloret De Mar

 469€

 699€

 569€

819€

649€

 699€

 699€

 699€

 829€

 589€

 689€

*** НАША ПРЕПОРАКА *** 

H TOP CALELLA PALACE 4*

4 ****

FBww

Calella

469 €

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

589 €

689 €

H TOP ROYAL SUN SUITE 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

 469€

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

 589€

689 €

H TOP ROYAL STAR 4*

4 ****

FBww

Lloret De Mar

469 €

699 €

569 €

819 €

649 €

699 €

699 €

699 €

829 €

589 €

689 €

PINEDA PALACE 4*Sup

4 **** +

FBww

Pineda de Mar

509 €

759 €

609 €

879 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

629 €

749 €

 H TOP ROYAL SUN 4*

4 ****

FBww

Santa Susanna

509 €

759 €

609 €

879 €

689 €

739 €

749 €

749 €

889 €

629 €

749 €

H TOP AMAIKA 4* Sup

4 **** +

FBww

Calella

509 €

759 €

609 €

879€

689 €

739 €

749 €

749 €

889€

629 €

749 €

TROPIC PARK 4*

4 ****

HB

Malgrat De Mar

559 €

739 €

599 €

839 €

669 €

689 €

689 €

689 €

799 €

579 €

679 €

GRAN HOTEL FLAMINGO 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

459 €

649 €

559 €

749 €

609 €

619 €

669 €

669 €

709 €

539 €

579 €

 DELAMAR 4*

4 ****

BB

Lloret De Mar

499 €

699 €

599 €

829 €

679 €

689 €

749 €

 749 €

829 €

629 €

729 €

 AQUA HOTEL AQUAMARINA
&SPA 4*

4 ****

BB

Santa Susanna

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

AQUA HOTEL ONABRAVA
4*Sup

4 ****+

BB

Santa Susanna

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

 €

RO -   Само ноќевање
BB -   Ноќевање со појадок
HB -   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB -   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено        

                                                      

КОСТА БРАВА ЛЕТО 2019

Скопје – Барселона

 

Барселона – Скопје

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

Број на ноќевања

Датум

ДЕН

Број на лет

Полетува

Слетува

14.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

21.06.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

21.06.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

01.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

01.07.2019

понеделник

W6 7737

18:15

21:05

7

08.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

12.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

22.07.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

19.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

26.07.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

26.07.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

02.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

02.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

09.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

09.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

16.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

16.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

26.08.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

23.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

7

30.08.2019

петок

W6 7738

21:50

00:35

30.08.2019

петок

W6 7737

18:15

21:05

10

09.09.2019

понеделник

W6 7738

21:50

00:35

Програма на патување

Забелешки