La Branda Royal Makadi 5*, Makadi Bay

l3

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 409 409 419 429 449 449 449 449 449 459 459 459 459 459 459 459 459 439 429 429 429 429 429 429
»Прво дете 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 6-11.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 311 311 318 320 330 330 330 330 333 336 336 336 336 336 336 336 336 328 324 324 324 324 324 324
Цена за еднокреветна соба 499 499 519 529 559 559 559 559 569 579 579 579 579 579 579 579 579 549 539 539 539 539 539 539
»Прво дете 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 6-11.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 311 311 318 320 330 330 330 330 333 336 336 336 336 336 336 336 336 328 324 324 324 324 324 324
Трет возрасен 379 379 389 369 389 389 389 389 419 429 429 429 429 429 429 429 429 409 399 399 399 399 399 399

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 609 629 589 629 599 649 609 649 609 649 609 649 609 639 579 609 569 609 569 569
»Прво дете 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 6-11.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 412 423 404 423 407 430 413 433 413 433 413 433 413 425 399 412 395 412 395 395
Цена за еднокреветна соба 789 819 759 819 769 839 789 849 789 849 789 849 789 829 749 789 729 789 729 729
»Прво дете 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 6-11.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 412 423 404 423 407 430 413 433 413 433 413 433 413 425 399 412 395 412 395 395
Трет возрасен 549 569 529 569 539 559 549 589 549 589 549 589 549 549 519 549 539 549 539 539

 

 

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 649 659 669 709 729 729 739 749 749 759 759 759 759 759 759 739 729 709 709 709 709 709
»Прво дете 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 6-11.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 453 459 469 483 493 493 496 500 503 506 506 506 506 506 506 498 492 484 480 480 480 480
Цена за еднокреветна соба 849 869 879 939 969 969 979 989 999 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 979 969 939 929 929 929 929
»Прво дете 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 6-11.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-5.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-11.99 (aкo прво дете e  6-11.99) 453 459 469 483 493 493 496 500 503 506 506 506 506 506 506 498 492 484 480 480 480 480
Трет возрасен 589 599 579 619 669 669 649 659 689 669 669 669 669 669 669 679 639 649 619 619 619 619