(Macedonian) Малта Велигден

Valletta

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

 

BASIC”

329 € (20.398,00 мкд)

основен пакет

STANDARD”

374 € (23.188,00 мкд)

пакет со вклучен разглед на Валета и Мдина

SUPERIOR”

464 € (28.768,00 мкд)

пакет со вклучени 4 разгледи 
(Валета, Мдина, Јужниот дел на Малта и осторовот Гозо)

 

 

*Цените се во евра, а плаќањето се врши иклучиво во денари 1€=62мк

 

Програма на патување

Забелешки