(Macedonian) Maritim Resort & Spa Mauritius 5*****

thumb_1600_1280_MAU_200_Pool_Birdview[6870]

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Maritim Resort 5*****

 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

01.11 – 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

01.12 – 21.12.2016
22.04 – 30.09.2017

22.12 – 05.01.2017

УСЛУГИ

HB

HB

HB

НОЌЕВАЊА

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба
 PRIVILEGE ROOM

  1.795€

1.345€

2.495€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ и БЕНЕФИЦИИ

  • за ЈУБИЛЕИ ( Годишнини од брак, на 5 години )
  • за брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • За венчавки
  • За рана резервација ( 30 дена  пред термин )
  • За фамилии

Програма на патување

Забелешки