(Macedonian) Мексико / Канкун

palm 1

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

Хотел 4*
 Oasis Palm 4* Канкун

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

06.12.2019 – 17.12.2019 

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

07.12.2019 – 16.12.2019

УСЛУГИ

3BB + 6AI

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

9Н / 11Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 30.Април.2019

1795€ / 111.290мкд

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.Септември.2019

1855€ / 115.010мкд

Цена по лице во двокреветна соба

1955 / 121.210мкд

Доплата за еднокреветна соба

395€ / 24.490мкд

 

  

 

Програма на патување

Забелешки