Melia Bali 5* / Nusa Dua

Melia Bali Garden_preview

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Melia Bali Villas & SPA 5* +
Nusa Dua  STD

Време на престој

Лето 2019

Услуги

BB

BB

BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

1.399 €

1.939 €

1.739 €


 

Програма на патување

Забелешки