MERAKI Beach Resort 4*(Adults Only )

MER 4

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Престој од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
DOUBLE PROMO & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 439 439 449 449 449 449 449 459 469 469 469 469 469 469 469 469 469 449 439 439 439 439 439 439
Цена за еднокреветна соба 539 539 569 569 569 569 569 579 589 589 589 589 589 589 589 589 589 559 539 539 539 539 539 539
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 469 469 489 489 489 489 489 499 509 509 509 509 509 509 509 509 509 489 469 469 469 469 469 469
Цена за еднокреветна соба 589 589 619 619 619 619 619 629 639 639 639 639 639 639 639 639 639 609 589 589 589 589 589 589
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 549 549 569 569 569 569 569 579 579 579 579 579 579 579 579 579 579 559 549 549 549 549 549 549
Цена за еднокреветна соба 669 669 699 699 699 699 699 709 719 719 719 719 719 719 719 719 719 679 669 669 669 669 669 669
Трет возрасен 519 519 539 539 539 539 539 519 549 549 549 549 549 549 549 549 549 529 519 519 519 519 519 519
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 529 539 539 539 539 539 549 559 559 559 559 559 559 559 559 559 539 529 529 529 529 529 529
Цена за еднокреветна соба 639 639 669 669 669 669 669 679 689 689 689 689 689 689 689 689 689 659 639 639 639 639 639 639
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 549 549 569 569 569 569 569 579 579 579 579 579 579 579 579 579 579 559 549 549 549 549 549 549
Цена за еднокреветна соба 669 669 699 699 699 699 699 709 719 719 719 719 719 719 719 719 719 679 669 669 669 669 669 669
Трет возрасен 519 519 539 539 539 539 539 519 549 549 549 549 549 549 549 549 549 529 519 519 519 519 519 519

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Престој од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
DOUBLE PROMO & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 629 629 589 639 609 649 609 649 609 649 609 649 609 629 579 599 569 599 569 569
Цена за еднокреветна соба 819 819 759 829 779 849 789 849 789 849 789 849 789 819 739 779 729 779 729 729
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 659 659 619 669 629 679 639 679 639 679 639 679 639 659 599 629 589 629 589 589
Цена за еднокреветна соба 869 869 809 879 829 899 839 899 839 899 839 899 839 869 779 819 759 819 759 759
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 789 789 729 789 749 809 749 809 749 809 749 809 749 789 719 759 709 759 709 709
Цена за еднокреветна соба 999 999 919 1.009 939 1.029 949 1.029 949 1.029 949 1.029 949 989 889 939 879 939 879 879
Трет возрасен 729 729 699 729 689 749 689 749 689 749 689 749 689 729 659 699 649 699 649 649
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 749 749 699 749 709 769 719 769 719 769 719 769 719 749 679 709 669 709 669 669
Цена за еднокреветна соба 949 949 879 959 899 989 909 989 909 989 909 989 909 949 849 899 839 899 839 839
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 789 789 729 789 749 809 749 809 749 809 749 809 749 789 719 759 709 759 709 709
Цена за еднокреветна соба 999 999 919 1.009 939 1.029 949 1.029 949 1.029 949 1.029 949 989 889 939 879 939 879 879
Трет возрасен 729 729 699 729 689 749 689 749 689 749 689 749 689 729 659 699 649 699 649 649

 

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Престој од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
DOUBLE PROMO & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 689 709 719 729 729 739 739 749 759 759 759 759 759 759 759 739 719 699 689 689 689 689
Цена за еднокреветна соба 919 939 949 969 969 979 989 999 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 979 959 929 919 919 919 919
DOUBLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 729 749 759 769 769 779 779 789 799 799 799 799 799 799 799 779 759 739 729 729 729 729
Цена за еднокреветна соба 969 999 1.019 1.039 1.039 1.049 1.049 1.069 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.079 1.039 1.019 989 969 969 969 969
TRIPLE TROUPLE & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 889 909 919 929 929 939 939 949 959 959 959 959 959 959 959 939 919 899 889 889 889 889
Цена за еднокреветна соба 1.129 1.159 1.179 1.189 1.189 1.199 1.209 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.199 1.179 1.139 1.129 1.129 1.129 1.129
Трет возрасен 799 819 829 839 839 849 879 859 869 869 869 869 869 869 869 849 829 809 799 799 799 799
GYPSTER & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 839 859 859 879 879 879 889 899 899 899 899 899 899 899 899 879 869 849 839 839 839 839
Цена за еднокреветна соба 1.079 1.109 1.129 1.139 1.139 1.149 1.159 1.169 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.149 1.119 1.089 1.079 1.079 1.079 1.079
MERAKILIOUS & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 889 909 919 929 929 939 939 949 959 959 959 959 959 959 959 939 919 899 889 889 889 889
Цена за еднокреветна соба 1.129 1.159 1.179 1.189 1.189 1.199 1.209 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.229 1.199 1.179 1.139 1.129 1.129 1.129 1.129
Трет возрасен 799 819 829 839 839 849 879 859 869 869 869 869 869 869 869 849 829 809 799 799 799 799

Програма на патување

Забелешки