(Macedonian) Москва & Санкт Петерсбург 2019

moscow_2514535b

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

08.09-14.09.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel 4*

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

595€/36.890кд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

545 € /33.790мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

165€ / 10.230мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

  

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

15.09.-21.09.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel  4* /Hotel  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

655€/40.610кд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

595€ /36.890мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

165€ / 10.230мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

29.09.-05.10.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel  4* /Hotel  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

585€/36.270кд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

525€ /32.550мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

135€ / 8.370мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

 

 

 

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРСБУРГ 

 

06.10.-12.10.2019

                             6 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК

 

Hotel  4* /Hotel  4* 

 

Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок

545€/33.790кд

Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни
(на дополнителен кревет)

490€ /30.380мкд

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

125€ / 7.750мкд

за 3то возрасно лице не следува попуст!

 

 

Програма на патување

Забелешки