(Macedonian) Москва & Санкт Петербург Нова Година 2020

00-moscow-new-year-06-23-123-14

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 ХОТЕЛ 4*
(Москва&ст.петербург) 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

28.12-04.01.2020

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

7

Цена по лице во двокреветна соба(со вклучени аеродромски такси)

788 € / 48.856 мкд

Цена за дете од2 -12 г со две возрасни лица(дополнителен кревет)

738/45.756 мкд

Доплата за еднокреветна соба

115 € / 7.130 мкд

Програма на патување

Забелешки