(Macedonian) Неделна & Викенд Промоција

spo

Извинете, овој текст е достапен само во English и Macedonian.

Галерија

Ценовник

НЕДЕЛНА И ВИКЕНД ПРОМОЦИЈА

3 дена / 2 ноќевања со појадок и вечера + СПА еден час дневно

 Тип на соба

Цена по лице (Неделна)

Цена по лице (Викенд)

Доплнително Ноќевање по лице

Супериор 

75 €

95 €

32€ (Нед-Пет) / 39€ (Викенд)

20 % Попуст за 3то возрасно лице во соба
Доплата за 1/1 соба – 30%

Прво дете до 05.99 год. – Бесплатно во соба со 2 возрасни лица
Прво дете од 06.00год. – 11.99 год. и второ дете до 05.99год плаќа 50%

*попуст за трето возрасно лице во соба – 20%

 

Забелешки