(Macedonian) Nydri / Villa Rigas

Lefkada Nidri RIGAS (2)_m

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  STD 1/2 (2 лица) 99 123 154 177 204 233 345 396 436 480 480 480 399 260 217 173 139
RIGAS “B” (tv, ac*) до 31.Март 93 115 144 165 190 217 321 369 406 447 447 447 372 242 202 161 130
Нидри STD 1/2+exb (3 лица) 103 129 161 185 212 244 361 414 455 502 502 502 418 271 226 180 145
  до 31.Март 96 120 150 173 198 227 336 386 424 467 467 467 389 253 211 168 135

- Цените се однесуваат на наем на соба или студио за 7 или 9 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

 

Програма на патување

Забелешки