(Macedonian) Olympic Beach / Villa Elefteria

Olympic Beach ELEFTERIA (1)_m

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

 

ПИЕРИА наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
студио / апартман термин 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22
(7 ноќевања) ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
  STD 1/2 (2 лица) 76 95 119 131 144 158 174 191 210 225 225 225 225 205 178 149 119 95 76
ELEFTERIA “B” до 31.Март 71 89 111 122 134 147 162 178 196 210 210 210 210 191 166 139 111 89 71
(tv, ac*) STD 1/2+1 (3 лица) 84 105 131 144 158 174 191 210 231 248 248 248 248 225 196 163 131 105 84
Олимпик Бич до 31.Март 79 98 122 134 147 162 178 196 215 231 231 231 231 210 183 152 122 98 79
  APT1B 1/3+exb (4 лица) 89 111 139 153 168 185 203 223 245 263 263 263 263 239 208 173 139 111 89
  до 31.Март 83 104 130 143 157 173 189 208 228 245 245 245 245 223 194 161 130 104 83

- Цените се однесуваат на наем на студио за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD)

Програма на патување

Забелешки