(Macedonian) Paradise Island 5*, North Male’ Atoll

paradise 10

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Paradise Island 5*
Maldives
Superior Beach Bungalow

Време на престоj

   

 

Услуги

HB

HB

HB

Ноќевања

 

 

 

Цена по лице во двокреветна соба

 

  €

 €

 

Програма на патување

Забелешки