(Macedonian) Polichrono/Villa Asimenia

IMG_20180111_100836

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

КАСАНДРА наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
студио / апартман термин 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22
(7 ноќевања) ноќевања 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
  STD 1/2+1 (3 лица) 117 146 182 200 220 242 267 293 322 345 345 345 345 314 273 227 182 146 117
  до 31.Март 109 136 170 186 205 226 249 273 300 321 321 321 321 293 254 212 170 136 109
ASIMENIA “B” (tv, ac) APT1B 1/2+1 (3 лица) 129 162 202 222 244 269 296 325 357 382 382 382 382 348 302 252 202 162 129
Полихроно / Касандра до 31.Март 120 151 188 207 227 251 276 303 333 356 356 356 356 324 281 235 188 151 120
  APT1B 2/2 (4 лица) 152 190 238 261 287 316 348 382 420 450 450 450 450 409 356 297 237 190 152
  до 31.Март 142 177 222 243 267 294 324 356 391 419 419 419 419 381 332 277 221 177 142

Цените се дадени за сместување по соба според табелата.

Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

 

 

 

 

 

Забелешки