Premier Le Reve 5*dlx, Sahl Hasheesh

ле реве 26

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649
Цена за еднокреветна соба 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949 949
Трет возрасен 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689 689
Цена за еднокреветна соба 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009 1.009
Трет возрасен 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719 719
Цена за еднокреветна соба 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059
Трет возрасен 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 989 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 989 909 909
Цена за еднокреветна соба 1.499 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.499 1.369 1.369
Трет возрасен 869 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 869 819 819
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.039 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 959
Цена за еднокреветна соба 1.589 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.589 1.459 1.459
Трет возрасен 949 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 949 869 869
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.089 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.089 1.009 1.009
Цена за еднокреветна соба 1.669 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.669 1.529 1.529
Трет возрасен 999 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 999 919 919
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
PROMO & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.179 1.179 1.169 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179
Цена за еднокреветна соба 1.829 1.829 1.809 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829 1.829
Трет возрасен 1.059 1.059 1.049 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059
STANDARD GARDEN VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.249 1.249 1.229 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249
Цена за еднокреветна соба 1.949 1.949 1.929 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949
Трет возрасен 1.129 1.129 1.109 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129
STANDARD POOL VIEW & ULTRA ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.309 1.309 1.299 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309 1.309
Цена за еднокреветна соба 2.049 2.049 2.039 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049 2.049
Трет возрасен 1.189 1.189 1.179 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189 1.189

Програма на патување

Забелешки