(Macedonian) ГРЦИЈА ХОТЕЛИ – ПРОМОЦИИ Касандра

picture-2087_w_600

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IKOS OCEANIA 5*

период

28.04-20.05

21.05-05.06

06.06-29.06

30.06-21.07

22.07-27.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

27.09-14.10

17.09-26.09

03.09-16.09

28.08-02.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL promo GV

UAI

90

109

128

144

170

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL Superior SSV

UAI

102

117

137

160

191

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL Superior SV

UAI

106

124

150

172

202

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

Junior suite SV

UAI

222

135

169

188

217

2+2

-100%

-100%

-100%

-50%

-50%

/

Suite Family 1 bedroom SV

UAI

139

167

211

238

268

2+2

-100%

-100%

-100%

-50%

-50%

/

SGL superior SSV

UAI

175

200

234

273

325

1+2

-100%

-100%

-100%

-100%

/

/

АКЦИЈА !!!  EB до 29.02.2016:  -20% за престој 28.04-20.05 & 27.09-14.10 / -15% за престој 21.05-29.06 / -10% за престој 30.06 -21.07  / -5% за престој 22.07 -27.08.2016

 Цените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата, за минимум престој од 5 ноќи.    
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANI BEACH HOTEL

& SPA 5*

период

28.04-20.05

21.05-05.06

06.06-29.06

30.06-21.07

22.07-27.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

27.09-14.10

17.09-26.09

03.09-16.09

28.08-02.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL Economy

HB

71

90

111

139

170

2+0

/

/

/

/

/

/

DBL GV

HB

76

94

115

146

177

2+0

/

/

/

/

/

/

DBL SV

HB

92

113

134

167

203

2+0

/

/

/

/

/

/

Familly room GV

HB

144

179

220

277

337

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-70%

-45%

Familly room SV

HB

176

214

256

317

387

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-70%

-45%

Junior Suite GV

HB

93

127

152

187

217

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-50%

/

Junior Suite SV

HB

102

145

177

222

251

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-50%

/

SGL GV

HB

136

170

209

262

320

1+2

-100%

-100%

-100%

-100%

/

/

АКЦИЈА !!!  EB до 15.02.2016:  - 20% за престој од 28.04-20.05 & 27.09-14.10.2016  / -10% за престој од 21.05-21.07& 28.08-26.09.2016  / -5% за престој 22.07-27.08.2016

 

  

 

 

 

 

 

 

THEOPHANO IMPERIAL

PALACE 5*

период

28.04-21.05

22.05-18.06

19.06-02.07

03.07-23.07

24.07-22.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

04.10-25.10

20.09-03.10

06.09-19.09

23.08-05.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL Deluxe

HB

44

66

89

102

113

2+0

/

/

/

/

/

/

SGL Deluxe

HB

72

110

145

170

189

1+0

/

/

/

/

/

/

Suite Deluxe

HB

62

93

124

143

159

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-50%

/

Grand Suite private pool

HB

73

110

147

171

187

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-50%

/

АКЦИЈА !!!  EB:  -15% до 31.03.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KASSANDRA PALACE

HOTEL 5*

период

29.05-15.06

16.06-30.06

01.07-20.07

21.07-05.08

06.08-20.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

18.09-30.09

 

04.09-17.09

21.08-03.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

Deluxe DBL GV

HB

62

76

89

98

112

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

Deluxe DBL SV

HB

76

90

102

111

124

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

Executive DBL GV

HB

71

85

99

107

119

2+2

-100%

-100%

-100%

-50%

/

/

Deluxe Suite GV

HB

117

131

144

153

167

2+2

-100%

-100%

-100%

-50%

-30%

-50%

АКЦИЈА !!!  EB: - 30% за престој од 11/05-15/06 & 18/09-09/10 (за резервации до 31/03/2016)
- 20% & upgrade од Double Deluxe -Mountain View во Double Executive -Garden View за престој 11/05-31/05 ( за резервации направени до 15/03/2016)

- 50% за престој од  11/05-15/06 & 18/09-09/10 и - 30% за престој од 16/06-17/09 за Suite Deluxe GV (за сите резервации до 31/03/2016)

 

   

 

 

 

 

 

 

 

AFITIS BOUTIQUE 4*

период

 

29.04-20.05

21.05-23.06

24.06-19.07

20.07-20.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

25.09-20.10

 

09.09-24.09

21.08-08.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-9

2 дете 0-2

2 дете 2-9

3 возр.

4 возр.

PROMO Room

HB

53

53

89

104

123

2+0

/

/

/

/

/

/

Deluxe DBL SV

HB

67

67

111

129

155

2+0

/

/

/

/

/

/

Junior Suite Deluxe

HB

86

86

136

155

201

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

АКЦИЈА !!!  EB: -15% до 29.02.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ANASTASIA RESORT

      & SPA 5*

период

03.05.-27.05.

28.05-10.06

11.06-24.06

25.06-08.07

09.07-29.07

30.07-05.08

20.08.-28.08.

29.08.-11.09.

12.09.-15.09.

06.08-19.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-16

2 дете 0-2

2 дете 2-16

3 возр.

4 возр.

DBL Limited MV

UAI

49

68

75

83

93

98

98

93

86

106

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL MV

UAI

52

71

82

90

97

103

102

97

90

112

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL SV

UAI

52

74

86

95

102

109

107

101

93

117

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL Superior MV

UAI

56

75

86

94

101

109

109

101

94

117

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-50%

/

DBL Superior SV

UAI

56

77

90

99

106

114

114

105

97

122

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-50%

/

АКЦИЈА !!!   EB:-10% за резервации до 30.04.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALEXANDER THE

GREAT 4*

период

 

28.04-31.05

 

01.06-14.07

15.07-28.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

26.09-30.10

 

29.08-25.09

 

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-14

2 дете 0-2

2 дете 2-14

3 возр.

4 возр.

DBL GV

HB

34

34

56

56

68

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

DBL SV

HB

35

35

67

67

78

2+1

-100%

-100%

/

/

/

/

Familly SV

HB

42

42

73

73

98

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

/

Junior Suite GV

HB

47

47

79

79

104

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

/

SGL

HB

39

39

81

81

106

1+0

/

/

/

/

/

/

АКЦИЈА !!!  EB:  -15% за резервации до 31.03.2015;-10% за резервации до 30.04.2015;-5% за резервации до 31.05.2015;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SIMANTRO  BEACH

  HOTEL 4*

период

02.05-25.05

26.05-15.06

16.06-29.06

30.06-20.07

21.07-24.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

06.10-25.10

22.09-05.10

08.09-21.09

25.08-07.09

 

лица

1 дете 2-12

1 дете 12-18

2 дете 2-12

2 дете 12-18

3 возр.

4 возр.

DBL

HB

36

53

70

83

92

2+2

-100%

-30%

-60%

/

-30%

/

Suite MV

HB

47

84

105

121

146

2+2

-100%

-50%

-60%

-60%

-50%

-75%

 Suite beach front

HB

52

90

111

132

157

2+2

-100%

-50%

-60%

-60%

-50%

-75%

SGL

HB

61

88

111

130

148

1+0

/

/

/

/

/

/

Во DBL соба не може да се сместат 3 возрасни + 1 дете до 12г.;

АКЦИЈА !!!  EB:  -15% за резервации до 31.03.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATHOS PALACE

HOTEL 4*

период

02.05-25.05

26.05-15.06

16.06-29.06

30.06-20.07

21.07-24.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

06.10-25.10

22.09-05.10

08.09-21.09

25.08-07.09

 

лица

1 дете 2-12

1 дете 12-18

2 дете 2-12

2 дете 12-18

3 возр.

4 возр.

DBL MV

HB

34

48

64

74

86

2+2

-100%

-30%

-60%

/

-30%

/

DBL SV

HB

36

52

68

80

92

2+2

-100%

-30%

-60%

/

-30%

/

DBL Superior

HB

42

61

82

96

110

2+1

-100%

-30%

/

/

-30%

/

Junior Suite MV

HB

46

65

86

100

116

2+2

-100%

-50%

-60%

-75%

-50%

-75%

Superior Suite  SV

HB

49

72

93

111

127

2+2

-100%

-50%

-60%

-75%

-50%

-75%

SGL

HB

53

80

103

123

143

1+0

/

/

/

/

/

/

АКЦИЈА !!!  EB:  -15% до 31.03.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALLINI BEACH

HOTEL 4*

период

02.05-25.05

26.05-15.06

16.06-29.06

30.06-20.07

21.07-24.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

06.10-25.10

22.09-05.10

08.09-21.09

25.08-07.09

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL SSV

HB

35

50

65

80

91,30

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

 Bungalow прв ред

HB

44

64

84

106

127,10

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-30%

/

 Bungalow втор ред

HB

38

55

74

92

111,10

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-30%

/

 Bungalow 3 и 4 ред

HB

36

53

71

86

100,10

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-30%

/

Suite SSV

HB

46

67

88

107

122,70

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-50%

-75%

 Suite SV

HB

51

73

93

115

129,30

2+2

-100%

-100%

-100%

-60%

-50%

-75%

SGL

HB

53

80

103

127

145,20

1+0

/

/

/

/

/

/

АКЦИЈА !!!  EB: -15% до 31.03.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENDI HOTEL 4*

период

 

01.05-31.05

01.06-20.06

21.06-14.07

15.07-25.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

01.10-15.10

 

16.09-30.09

26.08-15.09

 

лица

1 дете 0-7

1 дете 7-14

2 дете 0-7

2 дете 7-14

3 возр.

4 возр.

DBL MV

HB

35

35

40

49

61

2+0

/

/

/

/

/

/

DBL SV

HB

36

36

43

51

65

2+1

-100%

-50%

/

/

-30%

/

Family room SSV

HB

50

50

57

69

81

2+1

-100%

-100%

-100%

-100%

-30%

/

АКЦИЈА !!!  EB: -15%  за резервации до 30.04.2016;  Минимум престој 7 ноќевања во период 15.07-25.08.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AMMON  ZEUS 4*

период

28.04-22.05

23.05-15.06

16.06-30.06

01.07-31.07

01.08-31.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

23.09-10.10

15.09-22.09

01.09-14.09

 

 

лица

1 дете 2-6

1 дете 6-12

2 дете 2-6

2 дете 6-12

3 возр.

4 возр.

DBL MV

HB

26

39

53

62

70

2+1

/

/

/

/

/

/

SGL

HB

37

56

102

119

135

1+0

-100%

-50%

/

/

-30%

/

DBL SV

HB

30

43

59

69

78

2+1

-100%

-50%

/

/

-30%

/

Family room SV

HB

54

74

102

118

134

2+3

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

5-то возрасно лице во Family room SV: -62%

АКЦИЈА !!!  EB:  -10% до 30.04.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAPHNE HOLIDAY

CLUB 3*

период

 

01.06-15.06

 

16.06-20.07

21.07-24.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

11.09-30.09

 

25.08-10.09

 

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL Economy

BB

19

19

25

25

33

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

DBL standard

BB

20

20

31

31

40

2+1

-100%

-100%

/

/

-30%

/

SGL

BB

32

32

49

49

64

1+0

/

/

/

/

/

/

Доплата HB возрасен 11,4 € ; дете од 2-12 год. 6 €

АКЦИЈА !!!  EB: -10% до 30.04.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOUSOURAS HOTEL

& BUNGALOWS 3*

период

05.05-20.05

21.05-07.06

08.06-30.06

01.07-09.07

10.07-23.08

Макс.

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ

 

услуга

11.10-31.10

21.09-10.10

01.09-20.09

24.08-31.08

 

лица

1 дете 0-2

1 дете 2-12

2 дете 0-2

2 дете 2-12

3 возр.

4 возр.

DBL

HB

22

29

40

51

55

2+1

-100%

-100%

/

/

-35%

/

Familly

HB

42,

50

71

75,

75

2+2

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Family bungalow

HB

47

56

75

78

78

2+3

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Familly bungalow: трето дете 2-12 г. 22,5 €.  5-то возрасно лице 22,5 €    Доплата за baby cot 5€ дневно, доплата за  AC 6€

АКЦИЈА !!! за DBL соба -  EB:  -15% до 31.03.2016 (за престој од 21.05-10.10.2016);  за Family standard соба -  EB: -10% за резервации до 31.03.2016 (за престој од 21.05-10.10.2016)

Забелешки