(Macedonian) Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4****

8848675766302

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

RADISSON BLU
POSTE LAFFAYETE
RESORT & SPA 4****

STANDARD ROOM
ADULTS ONLY 

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

01.11 – 30.11.2016
06.01 – 20.04.2017
01.10.-31.10.2017
 

01.12 – 21.12.2016
21.04 – 30.09.2017

22.12 – 05.01.2017

УСЛУГИ

HB

HB

HB

НОЌЕВАЊА

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 895 €

785 €

1.685 €

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ БЕНЕФИЦИИ

  • за ЈУБИЛЕИ ( Годишнини од брак, на 5 години )
  • Брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • Рана резервација ( 30 дена  пред термин )
  • За сениори

Програма на патување

Забелешки