(Macedonian) Recif Attitude 3***

18505177

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Recif Attitude 3***
Adult Cosy Lifestyle
Couple STD room

Време на престој

 01.11. – 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

01.12.  – 20.12.2016

22.04 – 30.09.2017

Услуги

HB

HB

HB

Ноќевања

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 895 €

775 €

725 €

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ

  • за ЈУБИЛЕИ ( Годишнини од брак, на 5 години )
  • Брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • Рана резервација ( 30 дена  пред термин )
  • Лица постари од 60 години

Програма на патување

Забелешки