(Macedonian) Royal Island Resort & SPA 5*, Maldives

ROYAL 6

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Royal Island Resort &
SPA 5*
Maldives

Време на престој

01.11-30.11.2017

01.12 – 27.12.2017

07.01-31.03.2018

Услуги

ПП

ПП

ПП

Ноќевања

9

9

9

Цена по лице во двокреветна соба

 

 €

 €

Програма на патување

Забелешки