(Macedonian) Русија-Монголија-Кина

transsiberian

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

РУСИЈА,МОНГОЛИЈА

15 ДЕНОВИ

14 НОЌЕВАЊА

   

      КИНА           

 

 

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ (1/4 купе) 

4.390 / 272.180МКД 

   

Доплата за сместување во двокреветно купе

1.790€ / 110.980мкд

   

Доплата за сместување вo трокреветно купе

890€/55.180мкд

   

Програма на патување

Забелешки