H TOP Royal Sun Suites 4*,Santa Susanna

54070603_m

Lokacioni: Hoteli është I lokacionuar në Santa Suzana jo shum large plazhit,në të cilën ofrohen aktivitete prej më të ndryshëmve duke inkuadruar dhe surfing dhe sporte të tjera ujore.

Përshkrimi: Hoteli ofron pishinë në çati të hotelit dhe terrasë me ulëse dhe çadra për diell,pishinë për fëmijë,kat për fëmijë,zbavitje ditore dhe gjatë natës të cilat janë të organizuara nga një ekip profesional të hotelit,këmbimore,wifi,kasafortë-me pagesë. Mysafirëve të hotelit ju ofrohet një çmim specijal për shfrytëzimin e shërbimeve në Top Beach Club

Akomodimi: dhomat janë me balkon,tv satelitorë,kasafortë me pagesë,dhe banjo të kompletuar.

Plazhi:300m

Shërbimi:Full Pansion (FB)

Галерија

Ценовник

 ЦЕНОВНИК БР. 3 – ВАЛИДНОСТ ДО 31.03.2019

H TOP ROYAL SUN
SUITE 4*,
Santa Susanna
ПОАЃАЊЕ (C-INN) 14.јун 21.јун 01.јул 12.јул 19.јул 26.јул 02.авг 09.авг 16.авг 23.авг 30.авг
ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 21.јун 01.јул 08.јул 22.јул 26.јул 02.авг 09.авг 16.авг 26.авг 30.авг 09.сеп
Полн Пансион со Вода и Вино (FB+ww) НОЌЕВАЊА 7 10 7 10 7 7 7 7 10 7 10
DBL STD возрасен 489 709 579 829 649 699 699 699 829 599 699
(2+2 / 3+1) 1 дете 2-13,99 239 239 239 239 239 239 239 239 239 239 239
  2 дете 2-13,99 351 469 402 526 444 466 469 469 533 414 464
  3 и 4 возрасен 429 599 499 679 549 579 589 589 689 519 589

 

 

Програма на патување

Забелешки