(Macedonian) Melia Sol Sirenas Coral 4*

SOL 12

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 SOL SIRENAS CORAL
RESORT 4* Varadero

 Време на престој

 11 ДЕНА / 10 НОЌИ

 Услуги

 

Се вклучено

 

 Сезона на престој

04.01-31.03.2017 01.04-30.04.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба ( STD )

 €  

 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки