(Macedonian) Villa Kawama 3*, Varadero,Cuba

kawama 2

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 Villa Kawama 4*
Varadero

 Време на престој

 11 ДЕНА / 10НОЌИ 

 Услуги

 

Се вклучено

 Сезона на престој

01.02 – 31.03.2017     01.04 – 14.07.2017 15.07-24.08.2017 25.08-31.10.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба

       

 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки